IZBERI FILTER

Projekti

Zavedajmo se odgovornosti do prihodnjih generacij. Pustimo jim čist zrak, čisto vodo, čist svet...

Začeli smo:


Filtrów
GPE

Filtrów
GS

Filtrów
GB

BIOPLINSKA INSTALACIJA 200 M3/H, REDUKCIJA SILOKSANA


Filter Sorbofil® GPE – S 950 z aktivnim ogljem Sorbotech® GE 604, ki deluje v eni od številnih čistilnih naprav in se uporablja za zmanjšanje siloksanov. Bioplin, prečiščen iz silicijevih spojin, prihaja iz komunalnih odplak. Ogleni filter je napolnjen z oblikovanim ogljem tipa Sorbotech® GE 604, ki se zelo dobro obnese v tovrstnih aplikacijah.

Montaža 80.000 m3/h, redukcija TDI


Dva velika ogljikova filtra tipa Sorbofil® GB 40, ki delujeta vzporedno, polnjena z aktivnim ogljem Sorbotech® GGCO 105. Napravi čistita zrak iz spojin TDI, ki nastanejo med tvorbo poliuretanske pene, ki se uporablja za izdelavo vzmetnic za vodnjak -znano podjetje IKEA. To so naše največje enote z aktivnim ogljem, ki jih ponujamo. Največji pretok, pri katerem lahko delujejo, je 40.000 m3/h. Delovna zmogljivost oglenega filtra je 18m3.

4 filtri, vsak s 13.000 m3/h, dezodoracija zraka


Obrat za proizvodnjo straniščnih školjk in drugih gospodinjskih predmetov uporablja skupno 4 filtre Sorbofil® GB 14, polnjene z aktivnim ogljem Sorbotech® GE 504. Namen filtrov je očistiti zrak intenzivnih vonjav, ki nastajajo med proizvodnim procesom. . Izbrano aktivno oglje se odlično obnese v tovrstnih instalacijah. Visoka učinkovitost oglenega filtra Sorbofil® GB 14 skupaj z ležiščem Sorbotech® GE 504 omogoča stranki, da ga zamenja le enkrat letno.