Že vrsto let zagotavljamo najkakovostnejše materiale za pripravo vode in posebne aplikacije. Nudimo filtrirne postelje v skladu z evropskimi in poljskimi standardi z ustreznimi certifikati, ki omogočajo njihovo uporabo v vodnih sistemih za prehrano ljudi.

 

Mehansko čiščenje

GRANAT

Visokokakovosten mineral iz granatne skupine silikatov, ki se uporablja za mehansko odstranjevanje nečistoč iz tekočin. Zaradi visoke trdote (približno 7,5 po Mohsovi lestvici) in odpornosti proti obrabi je idealen medij za filtracijo tekočin v multimedijskih sistemih v številnih panogah.

 

Odstranjevanje železa, mangana

KATALITIČNA MASA G1

Postelja za katalitično odstranjevanje manganovih spojin iz vode.

HIDROLIT-MN

Filtrirni material, ki se uporablja za odstranjevanje mangana. Okrogla zrna s hrapavo površino imajo rahlo alkalizirajoč notranji del, prekrit s katalitično plastjo hidriranega manganovega oksida.

MAGNO-FILT

Filtrirni material s hrapavo površino zrn in ostrimi robovi dosega zelo dobre filtracijske učinke, rahlo alkalno okolje pa spodbuja procese odstranjevanja železa in odstranjevanja mangana.

 

Posebne uporabe

HIDRO-KLOREKS

Kemično aktiven material, ki se uporablja za odstranjevanje klora, raztopljenega v vodi.

HIDROLIT-MG

Sferični filtrirni material, sestavljen iz magnezijevih spojin, ki se uporablja za nevtralizacijo npr. kisle odplake, tehnološke vode, kislih kondenzatov.

 

Razkisanje in nevtralizacija

ACDOLITE-GRAN

Sferični, alkalizirajoči filtrirni material dolomitnega izvora. Sferična zrna, odporna na obrabo.

HYDROLITE-CA

Visoko aktiven filtrirni material. Zrna imajo zaobljeno obliko in porozno strukturo.

MAGNO-DOL

Alkalizacijski filtrirni material dolomitnega izvora, z nepravilno obliko zrn.

HIDROKALCIT

Visoko reaktiven karbonatni filtrirni material s sferičnimi zrni, namenjen nevtralizaciji vode.

HIDROKARBONATI

Mikrokristalni filtrirni material karbonatnega izvora. Zrna nepravilne oblike in neporozne strukture.


 

Nudimo tudi kemično aktivne materiale, ki med drugim pomagajo nevtralizirati: odplak, kondenzatov ali tehnološke vode ali pomoč pri filtriranju delcev usedlin do 5 mikronov. Tukaj boste našli materiale, ki razkisajo in odstranijo klor iz tekočin.

Spodbujamo vas, da preverite našo ponudbo. Če imate težave z izbiro, nas kontaktirajte - pomagali vam bomo izbrati pravi material in odgovorili na morebitna vprašanja.